СДСМ: Милошоски да си даде оставка од позицијата пратеник, тој е најмалку повикан да зборува за националните интереси

Декларацијата е политичко подметнување од страна на ВМРО-ДПМНЕ со цел да се продлабочат  поделбите во македонскиот народ По признанието на поранешни високи функционери на ВМРО-ДПМНЕ за...

Милошоски со нова „бомба“ за лидерот на СДСМ, Заев вели ВМРО-ДПМНЕ се закопа

Според опозицијата, снимките покажуваат дека Заев договарал одлуки со Врховниот суд и бил во тесна и блиска соработка со Катица Јанева. Лидерот на СДСМ, пак, вели дека ВМРО-ДПМНЕ не успева да направи конструкција и тврди дека се борел предметите да добијат правна разрешница, нагласувајќи дека таа била загрозена, а за тоа се слуша и во објавениот разговор