СДСМ: Новото парламентарно мнозинство многу скоро ќе избере Влада

Новото парламентарно мнозинство ја презема обврската многу скоро да ги одблокира демократските процеси и да избере нова реформска Влада којашто ќе обезбеди добар живот за сите. Тоа ќе биде направено согласно Деловникот, Уставот и законите, соопштуваат од СДСМ