ФФМ и општина Аеродром ќе градат стадион

Претседателот на Фудбалската федерација на Македонија, Муамед Сејдини, денес оствари средба со градоначалникот на општина Аеродром, Тимчо Муцунски. На состанокот се разговараше за фудбалската инфраструктура во...

Аеродром го раскина договорот со Самсоненко за тениски игралишта

Новото раководство на Општина Аеродром го раскинало договорот за изградба на тениски игралишта со компанијата „Теннис парк“ склучен од претходното раководство. „ Договорот за изградба на...

Параноја за лажни бегалски кампови поддржана од ВМРО-ДПМНЕ

Кој стои зад иницијативите против бегалски кампови кои нема да се градат? НОВАТВ разговараше со организаторите и со лицата кои собираа потписи - идентификувавме вработени во општина Аеродром и членови на ВМРО-ДПМНЕ