Дворовите на четири училишта во Тетово од среда стануваат „паркинзи”

Општина Тетово преку соопштеније ги известија сите граѓаните дека дворовите на основните училишта  „Истикбал“, „Лирија“ и Гимназијата „Кирил Пејчиновиќ” во двете згради, ќе бидат отворени за...

За седум дена санкционирани 202 непрописно паркирани возила на Општина Центар

ЈП Паркинзи на Општина Центар и Општина Центар во соработка со Сообраќајната полиција-Скопје за седум дена санкционираа 202 непрописно паркирани возила кои го попречувале нормалното и...