СДСМ: Уставниот суд веднаш да се изјасни за уставноста на СЈО

СДСМ смета дека Уставниот суд треба веднаш да се изјасни околу иницијативата за оценување на уставноста на Законот за Специјално јавно обвинителство. Правдата и борбата против криминалот и корупцијата не смеат да бидат под каква било или...