Граѓанска иницијатива за помош на поплавените, се донира вода и храна

Граѓаните преку социјални мрежи организираат хуманитарна акција за собирање на помош за граѓаните од поплавените подрачја. Собирниот пункт е пред скопски „Веро Центар“ во населбата Аеродром, каде...