Иван Огњановски, човекот со трансплантирано срце: Животот е еден, ќе живеам со полни гради

Тој денеска беше на контролен преглед на Универзитетската клиника за државна кардиохирургија, по зафатот што го имаше на 23 мај, и истакна дека одлично се чувствува