Теренската вакцинација продолжува и утре

Теренската вакцинација за среда 28.07.2021 ќе се одвива во следните населени места: Тетово – Брвеница, Д.Седларце, Пирок, Раковец Гостивар – Беловиште, Лакавица Струмица – Ангелци, Градашорци, Кочани –...