Собранието забранува НОВА да ја пренесува расправата со Јанева во живо

НОВАТВ денеска е спречена да ја пренесува во живо на интернет расправата на Комисијата за политички систем и односи меѓу заедниците на Собранието на којашто се разгледува извештајот од работата на Специјалното јавно обвинителство