Ковачевски за Ристо Пенов: Вистински човек, за вистинско место, во вистинско време

Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, денеска, на седницата во Собранието го претстави предлогот Ристо Пенов да биде нов министер за локална самоуправа. На почетокот Ковачевски посочи...