Врската меѓу Трамп и Путин

Тимот на Хилари Клинтон ги обвини руските агенти кои пробиле во мејловите на Демократската партија, дека се обидуваат да му помогнат на републиканецот Доналд Трамп. Дали...

Стоилковиќ потпиша руска иницијатива за воено неутрална Македонија

Претседателот на ДПС, Стоиљковиќ, чија партија е дел од владејачката коалиција за НОВА потврди дека тој е еден од регионалните потписници на руската иницијатива за воено неутрална територија на Балканот. ВМРО ДПМНЕ е оградува