„Марш за правда“ – нема амнестија ниту за стари, ниту за нови случаи

Сите предмети ќе имаат правна разрешница врз основа на фер и транспарентни постапки. На обвинетите ќе им се суди врз база на докази, за што основни индиции беа прислушуваните разговори, односно бомбите, порача лидерот на СДСМ, Зоран Заев