Советникот Јовановски го обвини директoрот Христовски дека лови вештерки во „Градски паркинг“

На седницата на Советот на Град Скопје денес обраќање имаше советникот од Демократскиот сојуз Славчо Јовановски кој зборуваше за состојбите во Јавното претпријатие „Градски паркинг“ настанати...