Чавков со телеграма бара вработените во МВР да го почитуваат законот

Заменик-министерот за внатрешни работи Митко Чавков со телеграма до сите организациски единици за потребите на Министерството, Бирото за јавна безбедност и Управата за безбедност и контраразузнавање...