„Траекторија“ продолжува на 4 јули

Со слушање на останатиот дел од аудио разговорите, популарните „бомби“, рочиштето за предметот „Траекторија“ на Специјалното јавно обвинителство (СЈО) ќе продолжи на 4 јули. Во Кривичниот...

„Траекторија“:По барање на адвокатите, се слушаат само дел од снимките

Во Кривичниот суд денеска се слушаа „бомбите“ кои Специјалното јавно обвинителство  ги поднесе како доказ за случајот „Траекторија“, односно за изградба на автопатите Кичево-Охрид и Миладиновци-Штип....

Продолжува судењето за „Траекторија“

Во Кривичниот суд денеска треба да се одржи рочиште за предметот на СЈО „Траекторија“. Во случајот обвинети се екс премиерот Никола Груевски, поранешниот министер за транспорт...