Дворски игри во НСДП – честитката за Мисовски од Трајковски била измислена?

Кристијан Трајковски, организацискиот секретар на НСДП демантира дека се повлекол од битката за претседател, како што претходно објави извршниот одбор на партијата, повикуваќи се на одлука...

Судењето за уривањето на „Космос“ продолжува на 9 февруари

Претходно, на 2 февруари, одбраната треба да ги преземе од судот сите доказни материјали доставени од СЈО. Како што посочија обвинителите станува збор за 26 аудио снимки од телефонски разговори, 50 смс пораки и едно вештачење