Новиот тарифник за плаќање струја на увид в понеделник, сметките може да се зголемат и за 40 отсто

Регулаторната комисија за енергетика денеска објави дека в понеделник ќе се одржи јавна трибина на која ќе бидат презентирани заклучоците од анализите на предложената реформа на...

Да се зајакне пост ковид рехабилитацијата, алармираа лекари на денешната трибина на ВМРО-ДПМНЕ

Истакнати лекари дебатираа на тема „Состојбите во здравството“ на денешната трибина која што се одржа во просториите на ВМРО-ДПМНЕ. Македонското здравство во текот на пандемијата се...

Трајковски: Нема да дозволиме Делчево да биде под заложништво на поедици кои го гледаат само личниот интерес

Градоначалникот на Општина Делчево, Горан Трајковски, на трибина на СДСМ под мотото „Најдоброто за нашата општина“ пред сограѓаните зборуваше за реазлизираните проекти во изминатите четири години...