Брегзит: In or out?

Денес цела Европа е во исчекување на резултатот на британскиот референдумот. Тој ќе има големи последици за целиот континент без оглед дали одлуката ќе биде “за” или “против”.

Кирјас и Петрушевска за Брегзит: Кои се опасностите за Македонија

Генералниот секретар на Светската либерална интернационала, Емил Кирјас и Маја Петрушевска, менаџер на продукција на светскиот сервис Би-Би-Си, говорат за тоа какво е расположението во Британија...