Барикади и ЕБРД го блокираа пристапот до штабот на ВМРО ДПМНЕ

Пристапот е блокиран уште од кај крстосницата кај ТЦ Палома Бјанка на улицата Даме Груев до партиското седиште Пристапот е блокиран уште од кај крстосницата кај ТЦ Палома Бјанка на улицата Даме Груев до партиското седиште