ДОМ бара да се прогласи вонредна состојба поради загадувањето

ДОМ денеска на прес конференција побара Владата да прогласи вонредна состојба поради екстремното загадување. Како што рече портпаролката на партијата, Маја Морачанин, изминатите неколку години јавно...