Михајловиќ од Болоња: Имам леукемија, два дена плачев, но ќе победам

Легендарниот српски фудбалер и член на шампионската генерација на Црвена звезда од 1991 година на прес-конференција во Италија објави дека боледува од агресивна форма на леукемија, но најави борба до конечна победа