ВИДЕО: In and out

ЕУ бара начин да преживее. Не сака да ја дели судбината на Велика Британија која без Шкотска повеќе нема да биде цела.

ВИДЕО: Европските демо-христијани му вртат грб на ВМРО-ДПМНЕ

Европската народна партија, сестринската партија на ВМРО-ДПМНЕ и најголемата политичка формација во ЕУ, призна дека најсериозната пречка на нашиот ЕУ пат не е спорот со Грција туку внатрешната политичка ситуација.