Милевски со Караџов во Софија: Интензивна соработка меѓу градоначалниците и општините на двете земји

Граничниот премин Клепало е многу важен, така што од бугарска страна ветија дека ќе се интензивираат активностите за почеток на изработка на проектите и на реализацијата...

Милевски за Нова ТВ: Не ги коментираме објавите за вклученост на ЛДП во мнозинството на Мицкоски

Претседателот на Либерално демократската партија (ЛДП), Горан Милевски не сака да ги коментира написите во дел од медиумите за новото парламентарно мнозинство во кои се провлекува...

Средба на министерот Милевски и Жан Жак Флао: Размена на искуства за децентрализацијата во Белгија

Процесот на децентрализација во Белгија, важноста на фискалната децентрализација и регионалниот развој беа главните теми на денешната средба во кабинетот на министерот за локална самоуправа Горан...