Професорот Бибер за „Отворен Балкан“: Соработката е добредојдена, но мора сите да бидат вклучени

Професорот на Универзитетот во Грац, Флоријан Бибер, по повод иницијативата „Отворен Балкан“ изјави дека идејата за регионална соработка не е лоша, но дека има проблеми бидејќи...