Во Саранда непознат сторител поставил експлозив и срамнил со земја хотел а оштетени се и најмалку 20 други објекти

Експлозијата на тритол предизвика „земјотрес“ во јужниот албански приморски град Саранда, од која целосно е уништен хотел а оштетени се и најмалку 20 други деловни објекти. „Саранда денеска...

Макпетрол целосно го отстапи капацитетот на хотелот во Маврово за државен карантин

„Соочени со големиот предизвик за зачувување на здравјето на нашите граѓани од пандемијата на Ковид-19, а целосно следејќи ги потребите на Владата на Република Северна Македонија...

Шоу на Роналдо во Мароко: Со заштитен шлем го претстави својот хотел во Маракеш

Објектот ќе има 168 соби, два ресторана, деловен центар, тератана, спа центар, базен, итн и трет е во сопственост на португалската фудбалска ѕвезда по оние што ги поседува во Фуншал на родната Мадеира и во Лисабон. За 2020 година планира да отвори упте два - во Мадрид и во Њујорк