МОСТ: Помали нерегуларности во вториот круг од гласањето

На девет гласачки места во општина Тетово имало прекин на електрична енергија, но гласањето не било прекинато, информира на вечерашната завршна прес-конференција Граѓанската асоцијација МОСТ. Дарко Димитриоски...