МЗ: Погребалните претпријатија доставуваат тела до семејствата, а не болниците

Министерството за здравство соопшти дека вечерва на неколку медиуми беа објавени неточни информации дека Клиниката за инфективни болести и фебрилни состојби по грешка испратиле тело на...