Средба Ангеловска-Галовеј: Продлабочување на размената меѓу С. Македонија и В. Британија

Министерката за финансии и британската амбасадорка во земјава разговараа и за новата реалност што ја диктира Брегзит и обезбедувањето на поддршка за имплементирање на проектот за подобрување на фискалната одржливост, ефикасност и транспарентност на управувањето со јавни финансии