Црвенковска за НоваТВ: Ниту еден судија не може да носи пресуди без цврсти докази, ЕУ и ОБСЕ и сега вршат мониторинг

Претпоставувам дека кога политичарите зборуваат за мониторинг мислат на нешто необврзувачко за нашите судови. Оттаму, не очекувам евентуалното барање од наша страна да испрати лош сигнал...