Божиновски една недела штрајкува со глад, адвокатите известени денес

Новинарот Зоран Божиновски, изминатава недела штрајкувал со глад во истражниот затвор во Шуто Оризари, меѓутоа ниту неговиот адвокат, ниту Наародниот правобранител не знаеле до денеска, бидејќи...