Сеад Кочан: Не се сеќавам дека сум донирал за кампања на ВМРО-ДПМНЕ

Поранешниот управител на „Трансмет“ и газда на ТВ Нова се јави во улога на сведок на денешното рочиште за случајот „Титаник“ пришто рече дека не се сеќава дека лично донирал средства за ниту една партија