Шилегов фаворит на СДСМ за втор мандат во Скопје, Заев објави 30 кандидати за градоначалници

СДСМ вечерва објави 30 кандидати за градоначалници за претстојните локални избори. На првиот спосок се најдоа и актуелни градоначалници, како што се градоначалникот на Скопје, Петре...

„Го сакам Водно“ со 13 барања до Шилегов за трајно решение и заштита на парк – шумата

Активистите на граѓанската иницијатива „Го сакам Водно“ денеска на градоначалникот на Град Скопје му предадоа „новогодишно пакетче“ од 13 барања за трајно решавање и заштита на...