Влада: Драган Спасов Дац ќе биде разрешен од МНТ

Секој мора да поднесе одговорност согласно законите, рече денеска портпаролот на Владата, Миле Бошњаковски откако директорот на Македонски народен театар, Драган Спасов Дац, вчера предизвикал сообраќајна...

Флорида: Семејството на починатиот старец со тужба против В. Вилијамс

Американската тенисерка се товари за предизвикување на сообраќајна несреќа со смртни последици. Настанот се случил на почетокот на јуни и долго време беше држен далеку од очите на јавноста. Полицијата три недели водеше истрага и на крајот ја прогласи за виновна