Маж се расправал со лекари во Ростуше, нападнал и полицајци, за да ја премести сопругата заболена од ковид-19

Неофицијално дознаваме дека мажот среде ноќ сакал да ја земе сопругата од домот во Ростуше и да ја премести во друга здравствена установа. Ноќеска (7 септември),...

Инцидент под Шара: Советник во МВР нападнал началник на СВР Тетово

Службеник кој е вработен како советник во Министерството за внатрешни работи (МВР) попладнево го нападнал началникот на Единицата за безбедност во сообраќајот во Тетово. Информација за...