Теута Арифи призна пораз во Тетово: Честитки до Касами, му посакувам среќа во работата

Лидерот на Беса, Билал Касами е новиот градоначалник на Тетово. Досегашната градоначалничка Теута Арифи, која на седмите локални избори во земјава, на прес-конференција во партиското седиште...