Коронавирус: „Непобедливите“ тинејџери не сакаат да седат дома

Некои тинејџери не ја прифаќаат реалноста дека и тие можат да бидат потенцијални преносители на коронавирусот. Родителите и полицијата се мачат да ги сопрат младите луѓе да останат во своите домови поради пандемијата, психолозите велат „тие се чувствуваат непобедливо“