Сеад Кочан: Не се сеќавам дека сум донирал за кампања на ВМРО-ДПМНЕ

Поранешниот управител на „Трансмет“ и газда на ТВ Нова се јави во улога на сведок на денешното рочиште за случајот „Титаник“ пришто рече дека не се сеќава дека лично донирал средства за ниту една партија

Одбраната тврди дека притворот на Кочан е напад врз слободата на говор

„Притворањето на Кочан ја повредува слободата на мисла и на говор“, ова е еден од аргументите против притвор кои што одбраната на бизнисменот Сеад Кочан во моментов ги образложува пред Апелациониот суд