Браќа близнаци планирале напад во Њујорк

Двајца браќа близнаци се уапсени во Њујорк откако полицијата откри околу 15 килограми експлозивен материјал во нивниот стан. Федералното обвинителство на Менхетн соопшти дека едниот брат,...