Добри вести за Путин: „Единствена Русија“ освои 324 места од вкупно 450 во Думата

Изборната комисија на Руската Федерација денеска ги потврди изборните резултати според кои владеачката „Единствена Русија“ освои 324 места од вкупно 450 во Думата. Парламентарните избори во...