Средба Заев со новите пратеници: Планот за живот мора да се реализира

Раководството на СДСМ, претседателот Зоран Заев, придружуван од заменик претседателката Радмила Шекеринска и генералниот секретар Оливер Спасовски денеска се сретна со избраните пратеници на парламентарните избори....