МВР: До 13 часот регистрирани помали инциденти

Фотографирање на гласачкото ливче со мобилен телефон, возило со пароли да се гласа за една политичка партија, агитирање на гласачко место, нудење поткуп, закани по телефон се дел од инцидентите што се пријавени во МВР, а за кои на прес конференција информираше помошникот министер за односи со јавност Јордан Ламановски