И другото крило на Беса избра лидер: Делегатите го поддржаа Касами

Биљал Касами е реизбран за претседател на движењето Беса откако на конгресот на партијата во Скопје доби поддршка од 455 делегати. По изборот, Касами ги нарече последните превирања во Беса, игри...