Спасовски: Информациите околу случајот на Спасов ќе се знаат денеска

„Сите информации околу овој случај се речиси готови, но мора да ги направиме крајните подготовки и во текот на денов ќе ги добиете сите инфрмации. Сакам да знаете дека законите ќе важат за сите подеднакво“, рече Спасовски

Опремата за следење која МОН ја даде на МВР се најде во ревизијата

Министерката за труд и социјална политика, Фросина Ременски денеска се појави на разговор во Обвинителството за организиран криминал, каде пред три ипол години како продеканка на Факултетот за безбедност поднесе пријава за случајот „Афис“.

Прислушување: Кои, како и зошто?

Пишува:Симо Груевски, дипл.инж. по телекомуникации Во услови на зголемен интерес кај граѓаните за работата на специјалното јавно обвинителство (СЈО), јас како еден од поинформираните за случувањата...