ВМРО-ДПМНЕ поднесе тужба до Управен суд против решението на ДИК

„ВМРО-ДПМНЕ како предводник на коалицијата За подобра Македонија вечерва до Управниот суд на Република Македонија поднесе тужба против решението на Државната изборна комисија УП1 10 –...