Градоначалникот Муцунски го осуди вандализмот врз автомобилот на поранешната претседателка на советот на град Скопје Јанчева

– Во нашата општина ова не смее да се случува. Вандалскиот чин кон госпоѓа Љубица Јанчева , го осудувам пред се како граѓанин и како градоначалник,...

Првото противпожарно возило стигна за шест минути – Град Скопје ги демантира обвинувањата од ВМРО-ДПМНЕ

Во гаснењето на пожарот учествуваа 20 пожарникари коишто пожарот го ставија под контрола. Нивната брза реакција не дозволи да има жртви или повредени, туку само материјална...