Петти ден фестивал „Браќа Манаки“

Кинематографери, продуценти и актери од Австрија, Италија и Унгарија, денеска говореа, на петтиот ден од фестивалот „Браќа Манаки“, за своите филмови кои публиката имаше можност да...