Поддршка на оригинален начин: Бердих во патики со ликот на Ѓоковиќ

Чехот ја истакна својата голема со гестот што не остана незабележан од светските медиуми. Српскиот за наредниот период најави консултации со специјалисти и можност за предвремен крај на сезоната со цел изнаоѓање на долгорочно решение и рехабилитација на повредениот десен лакт што нема да подразбира и хируршки зафат

Интелектуалци и дипломати ќе испратат писмо до американскиот Конгрес

Интелектуалци, универзитетски професори, аналитичари, поранешни високи владини функционери и дипломати од Македонија, ќе се обратат на конгресмените во американскиот Конгрес и на сенаторите со писмо во...