Полицијата се пробива до урнатиот авион над селото Кожле

Полицијата веќе се пробива до авионот кој се урнал во непристапен терен, после село Кожле, во областа Синадорит, јавува репортерот на НОВА, Влатко Чаловски. Наводно, веќе дошле до некои предмети, патики мобилни телефони, но телата на патниците не се пронајдени