21 лице загина од ураганот Ирма

Ураганот Ирма, кој го достигна петтиот степен на скалата Сафир Симпсон се упати синоќа кон северното крајбрежје на Куба на патот кон Флорида, оставајќи зад себе...

(ФОТО)„Деби“ остави пустош зад себе

Над 100.000 куќи се без струја, како последици на ураганот Деби што зафати подрачје од 1.000 километри и нанесе голема штета, поради што десетици илјади Австралијанци...