ВМРО-ДПМНЕ најави кривична за општинскиот врв во Гази Баба, по донесенот ребаланс на општинскиот буџет

Најголемата опозициска партија ВМРО-ДПМНЕ вечерва најави дека ќе поднесе кривична пријава против градоначалникот на Гази Баба Борче Георгиевски и против советниците во Општината. Според партијата ребалансот...